Ideje za novogodišnje frizure

Svaka devojka želi da izgleda što je najbolje moguće kada su neke svečane prilike u pitanju. Odabir haljine, cipela, šminke, aksesoara i svega ostalog može da potraje danima, a nekada čak i mesecima ako je neki izuzetno važan dogadjaj u pitanju.

Jedan od tih veoma važnih dogadjaja može da bude i proslava Nove Godine. Zašto? Zato što svi želimo da u novu godinu udjemo kao najbolja verzija sebe. Želimo da je pozdravimo i zajedno sa njom nove izazove koji nas očekuju, na pravi način. “Vidi nas, spremni smo, i izgledamo bolje nego ikad!”

Znamo koliko frizura ume i često potpuno promeni izgled osobe, kao i utisak o toj osobi. Pa tako, neuredna frizura odaje utisak slabe, manje ambiciozne osobe, lenje.. Nasuprot tome, uredna kosa, pre svega čista i negovana, a zatim i dobra frizura koja vam leži, daje utisak zdrave osobe koja vodi računa o sebi. Ambicija je tu, osećaj pozitivne energije je tu.

Kada je Nova Godina u pitanju, jasno je da svi želimo da je dočekamo sa frizurom koja govori da smo spremni za nove pobede! Jel tako?

Celokupnom izgledu frizura mnogo doprinosi, pa zato budite voljni da pročitate kako da odaberete savršenu frizuru za vas, tako da blistate u novogodišnjoj noći! Možda vam već ona donese nova poznanstva, ljubav i, ko zna, možda neke nove šanse za novi početak.

Sada je vreme da predjemo na frizure…

Opuštena, lepršava kosa

Loading...

Duga, ili kosa srednje dužine, čak i kratka, mogu najlepše izgledati upravo u svom opuštenom izdanju. U tom slučaju, bitno je da vam kosa bude lepo negovana, da se njen sjaj i njena mekoća vide na prvi pogled, naravno, da krajevi nisu ispucali već uredno podšišani..

Ukoliko volite puštenu kosu, ona kao takva često ne ume da sakrije svoje nedostatke, pa bi bilo najbolje da ih i nema. Često je bolje da pokupite kosu, nego da je pustite tako da se vide njena oštećenja, i njene mane..

Duga kosa je svakako najzahvalnija, jer sa njom možete raditi različite frizure. Pomislićete, zašto bih je tek tako pustila kada mogu da napravim neku sjajnu frizuru?! Istina, možete. Ali, imajte na umu da je klasika nekad najbolji način da ostanete zapaženi.

Neka istraživanja su pokazala da muškarci najviše vole upravo dugu, lepršavu i negovanu kosu, koja je meka na dodir. Žene koje imaju čast da poseduju takvu kosu, smatraju se najatraktivnijim.

Loading...

Naravno, poželjno je da to bude vaša, prirodna kosa. Ipak, nije lako negovati dugu kosu, nije lako postići taj efekat. Zato postoji dosta načina na koji možete “prevariti” ostale, i odati utisak duge i atraktivne kose.

Jedan od načina jeste ugradnja ekstenzija. One su odlična pomoć onda kada želite da imate opuštenu kosu koja izgleda savršeno! Lako ih zatim možete skinuti i potpuno promeniti vašu frizuru – malo duga, malo kratka kosa, i tako će vaš izgled iznova biti osvežen.

Što se tiče novogodišnje frizure, opuštena lepršava kosa izgledaće totalno drugačije, verovali ili ne, jer se u toj noći obično mogu videti različite neobične frizure, koje opet sve liče jedna na drugu..

Nasuprot ravnoj kosi, lokne su takodje omiljene. I to one blage, isto lepršave, otkrivaju vašu ženstvenost i zaista retko ostaju nezapažene. Možete ih raditi na kraćoj kosi, ali i na dužoj. Ekstenzije za kosu takodje mogu biti od pomoći ako želite da postignete efekat guste i talasaste kose..

Zaista su spas za sve osobe koje imaju tanku ili kratku kosu, a želele bi da osveže svoj izgled.

Pundja i rep

Da, puštena kosa je često favorit ako se muškarci pitaju. Ipak, uredno pokupljenom kosom u rep ili pundju, ostavljate utisak snažne žene. Obično se ovakve frizure vezuju za posao, kada želimo da nam kosa bude uredno sklonjena sa lica tokom dana, kako ne bi smetala.

Takodje, pundje i elegantni rep vezuju se upravo za elegantne, odnosno svečane proslave. Nova Godina je svakako odlična prilika da isprobate neku od savršenih frizura sa pokupljenom kosom.

Možda vam kosa nije baš u najboljem izdanju, možda je proredjena ili pak previše gusta pa ne može da je obuzdate.

Pokupljena kosa dosta manje smeta, ne iziskuje da je nameštamo svaki čas i često se dosta drže održi nego puštena. Kada je kosa puštena, onda je često pipkamo rukama da proverimo jel sve na svom mestu. Kada je kosa pokupljena, nekako smo sigurniji.

Na vama je da odaberete koji stil vam više odgovara, a šta ćete odabrati mnogo zavisi od tipa proslave kojoj prisustvujete. Ako će biti neka luda žurka, možda je pokupljena kosa bolja varijanta jer će vam manje smetati. Ako je proslava privatnija, ako je na primer neka večera u pitanju, onda možete pustiti kosu jer vam neće mnogo smetati.

Opet, i jedan i drugi tip frizure su pogodni za obe varijante proslave, jer i jedna i druga imaju svoju nežnu i jaču stranu. Pitanje je šta želite da istaknete.

Sponzorisano:

Loading...